Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

04

Taller d'Espectadors - Descompte per als socis de l'APGCC

TALLER 04 Juliol 2013 al 19 Juliol 2013

Organitzat per Agost Produccions en el marc del Grec 2013, el Taller d’Espectadors pretén ser una reacció a la distància, passivitat i aïllament que dominen la vida com a espectadors. El programa inclou espectacles destacats del festival, sessions teòriques i d’anàlisi teatral, converses amb creadors i un cara a cara amb el director del festival, Ramon Simó.


El taller pretén ser un espai per gaudir de les arts escèniques i reflexionar sobre el món en què vivim, sobre com l’escena reflecteix aquesta realitat, i sobre el que els creadors contemporanis plantegen des dels escenaris.


El programa ofereix la possibilitat de viure el Grec d’una manera diferent i més intensa, crítica i compartida. Els espectacles al voltant dels quals gira el Taller d’Espectadors són Tragèdies romanes, de Toneelgroep Amsterdamm i dirigit per Ivo von Hore; Utopies, de Victòria Szpunberg i dirigit per Glòria Balañà; Remor, de la Cia. Res de Res & Artigues; La naturalesa i el seu tremolor, de la Sociedad Doctor Alonso; i Hate Radio, d’International Institute of Political Murder.


Preus: 120€. 95€ per als socis de l'APGCC.

Organitza:

Agost Produccions

Arxiu adjunt:Programa

Horari: 4, 6, 9, 12 i 19 de juliol, en horaris de tarda-vespre.

Lloc: Palau de la Virreina, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, Teatre Grec i Plaça Margarida Xirgu

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte