Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

05

Jornada Professional Al Carrer 2013

JORNADA 05 Juliol 2013

Jornada Per A Arts de Carrer - Festival Al Carrer de Viladecans 2013

El Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans presenta com una de les seves principals novetats la celebració d'una jornada per a professionals, que tindrà lloc el divendres 5 de juliol a l'espai Cúbic de Viladecans. La primera edició de la Jornada Al Carrer per a professionals tindrà lloc des de les 10:30 del matí fins les 18:30 de la tarda.


La jornada inclou tallers pràctics sobre la normativa de seguretat en espectacles i activitats i activitats a la via pública, a càrrec de Bertran i amb la col·laboració de l’ODA; i sobre la contractació al sector artístic i cultural, a càrrec de Cristina Calvet amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.


També hi haurà una mostra de les companyies programades a l’edició d’enguany del festival i una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts de carrer. Entre els participants a la taula rodona hi ha Marta Almirall (Icub), Toni Cabré (Direcció de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat), Jordi Gilabert (Associació de Teatre per a Tots els Públics), Oriol Martí i Sambola (Fira de Tàrrega), Sònia Martínez (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) i Mireia Sabaté (ODA).


Preu: Gratuït

Organitza:

Ajuntament de Viladecans - Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans 2013

Horari: De 10:30 a 18:30h.

Lloc: Espai Cúbic - Viladecans. Passeig de la Marina, s/n (Viladecans)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte