Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

12

Jornades sobre Art i Galerisme

JORNADES 12 Juny 2013 al 19 Juny 2013

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya organitza els propers 12, 13, 18 i 19 de juny unes Jornades sobre Art i Galerisme, amb l’objectiu de reflexionar sobre la precària situació en què es troba l’art contemporani i les seves conseqüències. Durant les jornades es compartiran experiències sobre l’aquí i l’ara del sector, i es visualitzaran possibles estratègies per fer front a aquesta situació.


Són les galeries espais obsolets? La solució passa per la internacionalització? Es pot reactivar el mercat intern? N’hi ha prou amb els models de fires actuals? Hi ha prou vies de continuïtat sense les ajudes públiques o l’adequació de noves polítiques de suport al mercat de l’art? Com enriquir el teixit artístic del país? Aquestes són algunes de les qüestions clau que abordarà el programa, des dels diferents punts de vista dels agents implicats.


Entre els ponents hi ha Joan Anton Maragall, de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani Art Barcelona; Àngels de la Mota, de l’Associació de Galeries Independents de Catalunya;  Imma Prieto, crítica d'art al suplement Cultura/s (La Vanguardia) i comissària independent; i Carles Guerra, conservador en cap del MACBA, entre d'altres agents del sector.


 

Horari: De 18:30 a 20:30h

Lloc: Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica. La Rambla, 7. Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte