Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

27

L'actualitat del sector de les arts de carrer - Descompte per als socis de l'APGCC

JORNADES 27 Maig 2013 al 31 Maig 2013

Del 27 al 31 de maig tindran lloc a Tàrrega les jornades L’actualitat del sector de les arts de carrer, en el marc del Màster de Creació en Arts de Carrer, que impulsen la Fira de Tàrrega i la Universitat de Lleida amb l’objectiu d’internacionalitzar el sector a Catalunya.


El programa de les jornades ofereix un seguit de taules rodones temàtiques amb participació de reconeguts professionals europeus del sector, com John Lee (Universitat de Whinchester), Aurelie Labouesse (FAIAR), Pepe Zapata (Mercat de les Flors), Angus Mackechnie (National Theater de Londres) o Marcos Morao (La Veronal), entre d'altres. Educació i recerca, comunicació, distribució creativa, artistes i fires i festivals internacionals són les diferents temàtiques que s’abordaran durant les jornades.


Les sessions, que conformen el quart mòdul del Màster de Creació en Arts de Carrer, es desenvoluparan fins al proper divendres 31 de maig al Museu de Cal Trepat. Les jornades acabaran amb un assaig obert de Joan Català a la Plaça de les Nacions.


Per a més informació i inscripcions, consulteu el web del Màster de Creació en Arts de Carrer


Preus: programa complet, 200 ; un dia, 40 . 10% de descompte per als socis de l’APGCC.

Arxiu adjunt:Programa

Lloc: Museu de Cal Trepat. Av. Josep Trepat i Galceran, s/n, Tàrrega

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte