Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

08

L'APGCC participa a Interacció

JORNADES     [APGCC] 08 Maig 2013 al 10 Maig 2013

Presentant la Guia de Bones Pràctiques i en un estand de la Fira

L'APGCC participarà a les jornades Interacció, dedicades enguany a debatre el valor públic de la cultura i les seves eines per a gestionar-la,presentant la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural, un document creat i editat per l'APGCC que té per objectiu principal el foment del treball professional de qualitat del gestor cultural.


La presentació del Guia sota el títol, El perquè de les bones pràctiques en un context de crisi, posarà de relleu la importància i la necessitat que els professionals de la gestió cultural defensin més que mai les bones pràctiques professionals com element clau per al bon desenvolupament de la cultura. A banda, de la presentació de la Guia, l'APGCC, hi serà en un estand de la Mostra de Projectes.


La presentació de la Guia tindrà lloc el dijous 9 de maig a les 18.30 i serà a càrrec de Carme Sais, presidenta i Gemma Canadell, vicepresidenta de l'APGCC i autores de la Guia.

Organitza:

Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC)

Arxiu adjunt:Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural v.o. català

Lloc: Pati Manning, C/ Montalegre,7

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte