Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

13

Ens toca! Recuperem l'espai públic a través de la cultura

JORNADES 13 Juny 2013 al 15 Juny 2013

Els propers 13, 14 i 15 de juny Sant Boi i Barcelona acolliran les jornades 'Ens toca! Recuperem l'espai públic a través de la cultura', una trobada internacional per reflexionar sobre la relació entre ciutadania, cultura i espai públic. Liderades per Amics de l'Ateneu Santboià en aliança amb la xarxa europea d'espais culturals independents Trans Europe Halles, les jornades compten amb la col·laboració de la Nau Ivanow i l'Antic Teatre.  Les jornades s'emmarquen dins el projecte Engine Room Europe, de Trans Europe Halles, adreçat a organitzacions culturals per portar-les a una nova fase de desenvolupament. Aquesta trobada forma part de la seva estratègia per enfortir la cultura independent a l'est i el sud d'Europa.


El programa de les jornades parteix de les motivacions principals d'Amics de l'Ateneu Santboià en la seva lluita per la recuperació de l'Ateneu Santboià: l'apropiació de l'espai públic per part de la ciutadania, la gestió independent de la cultura i l'espai públic i la participació ciutadana com a base de les pràctiques culturals.


Entre els ponents i experiències que nodreixen el programa hi ha el catedràtic en ciència política Joan Subirats, Jordi Claramonte, de La Tabacalera (Madrid), Sandy Fitzgerald, de Trans Europe Halles, i Emina Visnic, de Culture Action Europe. També es presentaran experiències d'espais culturals independents d'arreu d?Espanya i Europa, com Can Batlló (Barcelona), Espacio Tangente (Burgos), Off Limits (Madrid), Stanica (Zilina, Eslovàquia) o Kaapelitehdas (Helsinki, Finlàndia). 

Organitza:

Associació Cultural Amics de l'Ateneu Santboià i Trans Europe Halles.

Lloc: Ateneu Santboià, Nau Ivanow i Antic Teatre

Més informació »

Descomptes: aaa

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte