Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

22

Píndola de Coneixement-Lideratge en temps d'incertesa

CURS     [APGCC] 22 Maig 2013 al 23 Maig 2013

A càrrec de Raül Miralta

Dirigir, coordinar, dinamitzar equips és sempre una tasca complexa que no pot separar-se de l'entorn. En situacions d'incertesa i de profunda transformació com l'actual es posa en evidència la importància d'aquesta tasca a l'hora d'afrontar i conduir les situacions de gran complexitat en què es troben les organitzacions i els canvis que aquestes circumstàncies comporten en les dinàmiques dels equips.


En aquesta Píndola de Coneixement de dues sessions es proposa proporcionar als participants experiències, models, diàleg i elements de reflexió que els permetin desenvolupar les seves habilitats de lideratge, comunicació i relació interpersonal als equips, grups de treball o organitzacions que dirigeixen.


El curs es planteja sobre la base que els participants són professionals amb experiència en la direcció o coordinació d'equips i protagonistes de l'acció formativa. Els temes seran tractats amb participació activa dels assistents en exercicis pràctics, debats i anàlisi de situacions que els permetin desenvolupar les seves habilitats, així com transferir l'aprenentatge al seu entorn professional. 


PROGRAMA


Dimecres 22 de maig, de les 16 a les 20 h


COMUNICACIÓ INTERPERSONAL • El procés de comunicació i feedback

 • La representació mental de la realitat. "Mapes"

 • Comprendre el "mapa" de l'altre per millorar la relació

 • Saber escoltar. Influència del no-verbal

 • Elements comunicatius, paraules-veus-cos

 • Aconseguir la confiança de l'altre. Sintonia

 • Aplicació a reunions i a la negociació


Dijous 23 de maig, de les 16 a les 20 h


LIDERATGE I DIRECCIÓ DE PERSONES • Lideratge siutacional, per aconseguir resultats i motivació

 • Diferències entre col.laboradors. Diagnòstic

 • Comportaments d'ajuda del cap. Identificació

 • Guiar el desenvolupament dels col.laboradors

 • Adaptar el comportament per motivar 

 • Dinàmica i aplicació del model a l'entorn propi


RAÜL MIRALTA és llicenciat en psicologia, màster en programació neurolingüística (PNL) i en desenvolupament organitzacional. Té més de 25 anys d'experiència com a consultor i formador en l'àmbit de la direcció d'equips i desenvolupament organitzacional. Imparteix classes regularment en postgraus i màsters a l'IDEC.

Dirigit a: directius, gerents, responsables de projectes o departaments d'organitzacions culturals que procedeixin tant del sector públic com del privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural.  El curs va dirigit a persones amb un mínim d'experiència en la direcció o coordinació d'equips.

Inscripcions: cal omplir el formulari en línia. El termini d'inscripció finalitza el dimarts 21 de maig. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hiha un mínim de 20 persones inscrites.

Horari: 16 a 20 h

Lloc: Plató, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC)

Preu socis: 35 €

Preu no socis: 65 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 45 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte