Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

06

V Jornada de Foment de la Lectura al Prat

JORNADES 06 Maig 2013

Lectura i Comunitat

El proper 6 de maig el Cèntric Espai Cultural del Prat organitza la V Jornada de Foment de la Lectura. La jornada té per objectiu reunir els agents que treballen en aquest àmbit per posar en comú les experiències personals, fomentar el treball en xarxa i donar eines per facilitar el desenvolupament en cadascun dels àmbits de treball. L'edició d'enguany proposa reflexionar sobre la comunitat i la lectura; què és la comunitat? La lectura, un fet aparentement individual, crea comunitat o fomenta l'individualisme? Com podem contribuir a la creació de comunitat amb polítiques de foment de la lectura?  


La jornada comptarà amb la participació de Marina Garcés, Sílvia Nanclares, Javier Pérez Andújar, Juanjo Arranz, Montserrat Espuga, Àlex Cosials, Ricard Ruiz Garzón, Eduard Miralles, Cristina Riera, Comusitària Synusia, Lluc Mayol, Nati Calvo i Marta Roig. 


Per a més informació i inscripcions consulteu el web de la biblioteca Antonio Martín del Prat.

Horari: 9.30 a 17h . Inscripcions gratuïtes.

Lloc: Centre Espai Cultural del Prat

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte