Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

08

Interacció 2013- El Valor Públic de la Cultura

JORNADES 08 Maig 2013 al 10 Maig 2013

Del 8 al 10 de maig se celebrarà una nova edició d'Interacció, les jornades professionals de caràcter bianual organitzades pel Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona, consolidades com a punt de trobada per als professionals de la cultura tant del sector públic com privat. Interacció 2013 tractarà el Valor Públic de la Cultura i les eines per a gestionar-la. El tema central s'articularà sobre tres eixos temàtics cabdals en la situació de les polítiques culturals i la gestió cultural en el context actual: innovació i cultura, cultura col.laborativa i xarxes, sostenibilitat dels projectes culturals i Món local i nous models d'actuació en cultura. 


L'edició d'enguany presenta molta novetats en el seu format, com per exemple, la presentació de projectes en format breu, píndoles audiovisuals, una fira d'estands i una plataforma virtual per fomentar el debat i reflexió sobre aquestes temes que es va posar en funcionament el mes d'octubre. L'APGCC participarà a Interacció presentant la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural i també hi serà present en un estand de la Fira. 

Organitza:

Diputació de Barcelona- CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals)

Lloc: CERC, C/ Montalegre, 7

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte