Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

03

100 fonts d'informació sobre els mercats internacionals a Internet

TALLER 03 Abril 2013

Els dimecres de la Internacionalització de l'SDE

En el març del programa d'internacionalització l'SDE organitza el proper dimecres, 3 d'abril, un taller que té per objectiu oferir eines i metodologies per a dur a terme l'investigació de mercats a Internet; com poder fer cerques de manera útil i òptima? De quin tipus d'informació disposem? On la podem trobar? Quines són les fonts d'informació per a l'exportador?


S'exposaran els continguts amb exemples, casos pràctics i la interacció amb els assistents. Es farà servir el mètode del cas a les aplicacions pràctiques reals.  


Per a més informació sobre el programa consulteu: http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/100-fonts-d%E2%80%99informacio-sobre-mercats-internacionals-a-internet_ad_570_ambit.html 


Atenció: Per poder assistir al taller és imprescindible portar l'ordinador amb dispositiu WI-FI i cable d'alimentació.


PONENT - Víctor de Francisco. Llicenciat en ciències empresarials, especialitat de gestió internacional. Màster en finances i màster en gestió d’Internet per l’Institut Català de Tecnologia (ICT). És professor de cursos i seminaris de comerç internacional, i màrqueting internacional, relacionats amb el món d’Internet, en més de 30 organismes, com ara les cambres de comerç, patronals i universitats (com la Universitat de Barcelona, UB), o l’Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI). Actualment és el director del màster en màrqueting digital internacional (MDI) de la Universitat Pompeu Fabra -Escola Superior de Comerç Internacional. Va ser el primer professional autoritzat per Google per impartir els seminaris oficials de Google a Espanya.Organitza:

SDE

Lloc: UPF. Edifici ESCI-Born. Aula ETR. Passeig Pujades, 1, Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte