Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

04

Claus d'accés als mercats internacionals-descomptes per als socis de l'APGCC

JORNADES 04 Abril 2013 al 05 Abril 2013

Estratègies promocionals i de contractació per accedir al mercat francès

Del 4 al 5 d'abril, l'MVlab, l'associació ARC i Les Cases de la Música organitzen unes jornades de treball sobre l'accés al mercat musical francès a l'Institut Francès de Barcelona. 


Les jornades tenen per objectiu donar a conèixer la realitat actual del mercat musical francès a les empreses catalanes. Oferir una visió general a partir de l'experiència dels diferents agents que el conformen, des d'institucions públiques a associacions, passant per xarxes, festivals, empreses i mitjans de comunicació, així com empreses especialitzades en els aspectes pràctics i legals. Facilitar que les empreses catalanes entrin en contacte amb els seus homòlegs francesos i els puguin presentar propostes artístiques susceptibles de ser programades a França, així com afavorir l'intercanvi professional.


Les jornades estaran dividides en dos grans blocs temàtics:


1) Sessions teòriques amb la participació dels principals responsables de festivals, agències, xarxes, empreses i institucions del sector musical francès.


2) Dues sessions d'speed meetings; una per contactar amb bookers i directors de festivals i sales de música de França i una altra per participar en el projecte europeu A++ que lideren Les Cases de la Música i que oferirà una gira per França a tres propostes catalanes.


Per a més informació sobre el programa consulteu: http://www.gestorcultural.org/images/agenda/document886090146.pdf


 


Inscripcions a les jornades: 30 €.  20 € per als socis de l'APGCC. Per obtenir el codi per inscriure-us com a socis de l'APGCC poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org t. 93 402 28 27

Arxiu adjunt:Programa jornades

Lloc: Institut Francès de Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte