Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

11

Taller de formació sobre públics escènics

TALLER 11 Març 2013

A càrrec de Jaume Colomer

La Fundació Autor i SGAE organitzen un taller de formació sobre públics escènics a càrrec de Jaume Colomer. El curs, de 8 hores de durada, es basa en el llibre La formación y gestión de públicos escénicos en una sociedad tecnológica, escrit pel mateix Colomer i del qual s'inclou un exemplar amb la inscripció al curs.


El taller es divideix en dues sessions de 4 hores. La primera serà més expositiva, mentre que la segona tindrà format de taller i permetrà treballar en l'elaboració d'un pla de gestió de públics. Finalment, el conductor del curs tancarà la sessió amb un debat sobre les propostes de futur en aquest àmbit.


El curs està dirigit a directors, gerents, programadors i responsables de màrqueting i comunicació d’espais escènics, companyies i empreses de producció i distribució de continguts escènics. Per assistir-hi no és necessària la formació prèvia concreta en gestió de públics.


Preu: 70 €

Organitza:

Fundació Autor

Arxiu adjunt:

Horari: De 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores

Lloc: Seu de la SGAE i la Fundació Autor a Catalunya

Passeig de Colom, 6 · 08002 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte