Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

19

Curs nivell avançat de MuseumPlus- descomptes per a socis de l'APGCC

CURS 19 Març 2013 al 20 Març 2013

MuseumPlus és el programari de gestió museogràfica utilitzat per la majoria de museus Catalans desde 2005. És un recurs bàsic i indispensable que cal dominar si es treballa en el camp de la documentació de col·leccions i la gestió patrimonial.

L'objectiu d'aquest curs és adquirir coneixements més profunds del programa MuseumPlus a través dels mòduls de gestió. L'alumne, ja familiaritzat amb el funcionament de MuseumPlus, coneixerà com gestionar diverses activitats del museu a partir dels mòduls; Exposicions, contractes de préstec, transport, embalatge i presentació, activitats, fototeca i dades de control / dates termini.


Al llarg de dues sessions, una teòrica i una pràctica, s'aprendrà a materialitzar en documents, les dades ja recollides a MuseumPlus, mitjançant el disseny d'informes i llistats. En finalitzar el curs es lliurarà un certificat expedit per Zetcom AG.


Destinataris: Aquest curs va dirigit a conservadors, documentalistes, universitaris i llicenciats amb orientació curricular cap al camp de la museologia i la documentació de col·leccions, que ja estan en disposició del certificat del nivell bàsic de MuseumPlus. Horari / Places 9-14H /10 places

Organitza:

Veraicon_formació

Lloc: Tecnoespai, aula: Espai@. C/ Bailén, 68 (baix)- 08009 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte