Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

12

Curs bàsic de MuseumPlus - descomptes per a socis

CURS 12 Març 2013 al 13 Març 2013

MuseumPlus és el programari de gestió museogràfica utilitzat per la majoria de museus catalans desde 2005. És un recurs bàsic per treballar en el camp de la documentació de col·leccions i la gestió patrimonial. 


Aquest curs, organitzat per Veraicon Formació, té com a objectiu conèixer els principals mòduls del programari Museum Plus (Mòdul Col·lecció, exportació de dades, multimèdia, conservació/restauració, autors/participants, bibliografia, gestió de les ubicacions i adreces), tan a nivell teòric com pràctic. Cada alumne disposarà d'un ordinador on realitzar individualment els exercicis. En finalitzar el curs es lliurarà un certificat expedit per Zetcom AG.


El curs va dirigit a universitaris i llicenciats amb orientació curricular cap al camp de la museologia i la documentació de col·leccions, així com a professionals conservadors o documentalistes que encara no disposen del certificat del curs. 


Preus: 165 euros - preu normal / 150 euros - preu amb descompte socis APGCC 

Organitza:

Veraicon Formació

Arxiu adjunt:

Horari: 12 i 13 de març de 9 a 14h

Lloc: Tecnoespai, aula Espai@
C/ Bailén, 68 (baix)
08009 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte