Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

13

ARCO - Fira Internacional d'Art Contemporani

FIRA 13 Febrer 2013 al 17 Febrer 2013

La 32a Feria Internacional de Arte Contemporáneo, ARCOmadrid, tindrà lloc entre el 13 i el 17 de febrer de 2013 a Feria de Madrid. Aquest any la fira reunirà unes 200 galeries d'art de 30 països diferents, que participaran al programa general i a diversos programes comissariats. L'esdeveniment és una oportunitat per descobrir l'obra d'artistes emergents i d'altres de consolidats provinents de tots els continents.


ARCOmadrid comptarà amb una àmplia oferta expositiva, a més de programes d'activitats, debats, presentacions i trobades. Aquest any el país convidat és Turquia, fet que permetrà aproximar-se a la creació artística contemporània d'aquest país a través d'un programa comissariat per l'escriptor i professor Vasif Kortun. 


Ja es pot consultar el programa específic de trobades professionals i de bloggers relacionats amb l'art contemporani, així com el llistat de galeries representades a la fira. 

Organitza:

IFEMA

Lloc: Feria de Madrid
Pavellons 8 i 10

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte