Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

28

Crowdfunding per indústries creatives

SEMINARI 28 Gener 2013 al 29 Gener 2013

La plataforma Howtogrow organitza un seminari online dedicat al crowdfunding per indústries creatives, una de les noves formes de finançament amb més creixement. L'esdeveniment forma part d'una sèrie de webinars titulada "Finance for the Creative Industries". Howtogrow és una plataforma que té l'objectiu de connectar professionals de les indústries creatives i avançar en les noves formes de finançament.


Els seminaris, que podran ser seguits per streaming, introduiran el públic a algunes plataformes de crowdfunding que apareixen a la selecció de Howtogrow. Els representants de les plataformes participants comentaran alguns casos d'èxit i compartiran experiències d'aquesta nova forma de finançament.


Les sessions s'inicien el proper 28 de gener a les 10h i finalitzaran el 29 de gener a a les 16h. Ja es poden consultar els perfils dels participants.

Organitza:

Howtogrow

Horari: 10h - 16h

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte