Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

14

Píndola de Coneixement: Fundraising per a organitzacions culturals - 2a Edició- Places Exhaurides!

FORMACIÓ     [APGCC] 14 Març 2013 al 15 Febrer 2013

A càrrec d'Ignasi Vendrell

Després d'haver exhaurit les places de la primera edició d'aquest curs i de rebre nombroses peticions per a repetir-lo, us presentem la segona edició del curs.


Aquest curs té com a objectius oferir coneixements bàsics sobre fundraising aplicats al sector cultural, reforçar les tasques i habilitats dels professionals de la gestió cultural a través del coneixement d'eines d'autogestió i estratègies  per afavorir l'autonomia professional en aquest àmbit i conscienciar de l'efecte que produeix als receptors la venda d'un producte o servei cultural.                                                       


El programa, dividit en dues sessions, tindrà una primera part teòrica, on s'exposaran models, estratègies o  aspectes legals del fundraising però també eines aplicades com són la captació de fons en línia i un primer apropament a la redacció de les propostes. En la segona sessió, que serà de caràcter pràctic, els participants posaran en pràctica els coneixements adquirits presentant una proposta elaborada prèviament que serà analitzada i avaluada pel professor i assistents al curs.


PROGRAMA:


DIJOUS 14 DE MARÇ: 16 a 20h  • Aspectes generals del fundraising: història anglosaxona, models, univers dels donants, estratègies i tàctiques, aspectes legals i fiscals (Esborrany del projecte de Llei de Mecenatge). 

  • Captació de fons en línia: social media fundraising, crowdfunding, mobile fundraising. 

  • Propostes i escriptura persuasiva: estructura de la proposta, estil i escriptura, suports, canals, el valor de les contraprestacions.  Pautes per elaborar la proposta de fundraising que s'exposarà públicament en la segona sessió.DIVENDRES 15 DE MARÇ: 16 a 20h   •  Sessió de caràcter pràctic on els assistents posaran en pràctica els coneixements adquirits a través de la presentació de la seva proposta de fundraising a la resta d'assistents. Les presentacions seran analitzades i valorades pel professor i els assistents al curs.IGNASI VENDRELL, és president de Best Relations i fundador i codirector d'OFF Limits, empresa dedicada a la gestió i desenvolupament de projectes culturals. Compta amb més de 25 anys d'experiència en l'àmbit de les relacions públiques, la comunicació i el màrqueting i ha treballat per empreses i organitzacions del sector de la cultura, la tecnologia, la banca i el tercer sector, entre altres. Publica articles en diverses revistes sobre comunicació i relacions públiques d'àmbit internacional regularment.
Dirigit a: professionals de la gestió cultural que procedeixin tant del sector públic com privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural i a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la captació de fons.


Inscripcions:El termini d'inscripció finalitza el dimecres 13 de març. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.

Horari: de 16 a 20h

Lloc: Pati Manning
C/ Montalegre, 7
08001 Barcelona

Preu socis: 35 €

Preu no socis: 65 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o com a treballadors d'aquesta. 45 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte