Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

GEN

14

Art Clinic

JORNADES 14 Gener 2013 al 18 Gener 2013

Art Clinic és un projecte per a artistes i agents culturals del sector de les arts visuals. Se situa entre el servei d'assessorament professional i la pràctica desenvolupada per una estructura de mediació i investigació.


Art Clinic està dirigit a artistes i agents culturals d'origens diversos (educadors, mediadors, comissaris i productors) amb un grau d'experiència baix o mig, amb la intenció de tractar les problemàtiques concretes dels projectes en format de "sessions crítiques" i tutorials.


A les tres seus de la iniciativa, Barcelona, Bilbao i Granada, es desenvoluparan metodologies de treball per estudiar la complexitat dels processos productius actuals, promoure el treball en xarxa i les formes col·laboratives. Les activitats es realitzaran en grups de treball, sessions de preparació i sessions de discussió.


A través d'una convocatòria, oberta fins el 7 de gener de 2013, es farà una selecció de cinc artistes i agents per a cada seu col·laboradora (15 en total). Podeu consultar les bases de la convocatòria i la fitxa d'inscripció.

Organitza:

Pensart

Lloc: Sala d'Art Jove
Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte