Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

11

Zinc Shower, meeting show de les indústries culturals

JORNADES 11 Abril 2013 al 13 Abril 2013

Zinc Shower es defineix com un meeting show de les indústries culturals, que tindrà lloc a Matadero Madrid entre l'11 i el 13 d'abril de 2013. L'objectiu principal de la trobada és buscar 100 projectes capaços de transformar les indústries culturals i creatives.


L'encontre es planteja com un viver de propostes creatives que busquen finançament. Zinc Shower es desenvoluparà en format de festival, buscant la creació de sinèrgies entre creatius i inversors, i comptarà amb conferències, espais de co-working, networking i concerts, entre d'altres.


La convocatòria de projectes culturals i creatius està oberta fins el proper gener de 2013 i va dirigida als sectors de la publicitat, arquitectura, art, artesania, disseny, cinema i vídeo, vídeojocs, música, arts escèniques, arts visuals, edició, fotografia, software, ràdio i televisió.


S'hi poden presentar projectes en fase conceptual, en fase de desenvolupament o bé aquells que busquin un creixement. A les bases sobre la presentació de projectes, es detalla el procediment i selecció de projectes.

Organitza:

Zinc Shower

Lloc: Matadero Madrid

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte