Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

10

FESTCAT'11

FESTIVAL 10 Juliol 2011 al 16 Juliol 2011

La Festcat uneix les festes d'Esterri i Torroella en un únic campus

La Festcat 2011, les escoles d’estiu de cultura popular del Departament de Cultura, ha reinventat la seva estructura. Així, com a novetat més destacada d’enguany, les escoles de dansa i de música, que s’organitzaven respectivament a Esterri d’Àneu i Torroella de Montgrí, han sumat esforços per crear un únic campus, que tindrà lloc a Esterri entre el 10 i el 16 de juliol, el qual commemorarà el vintè aniversari del Dansàneu.


A banda, el conjunt d’espectacles artístics presentats a Llívia i Esterri per part de la Festcat integraran un programa unitari, que augmentarà el retorn cap al territori i la seva població resident.


L’Escola de la Festa de Llívia també ha avançat les activitats formatives de la seva edició d’aquest 2011 que inclouran, entre d’altres, activitats de ball i dansa, circ, cuina, artesania, jocs, literatura oral, música, teatre, dansa i arts visuals.

Organitza:

Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte