Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

13

Digital Media

JORNADES 13 Desembre 2012 al 14 Desembre 2012

Jornades sobre els nous models de negoci del sector cultural

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) en col·laboració amb l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) organitza les jornades Digital Media amb l’objectiu de reflexionar i aprendre sobre els canvis de paradigma en els models de negoci dels sectors culturals en el nou entorn de l'economia digital.


Les jornades tindran lloc els propers 13 i 14 de desembre. Com a punt de partida, els assistents reflexionaran sobre com la definició clàssica dels sectors culturals queda desdibuixada per la nova economia digital. Ja podeu consultar el programa detallat i els noms dels participants.


Durant aquests dos dies es presentaran, mitjançant taules rodones i tallers pràctics, casos d'èxit i de màxima tendència en les noves formes de comercialització, monetització, consum i comunicació dels continguts culturals. Hi assistirà una vintena de personalitats nacionals i internacionals destacades dels diferents sectors culturals i tecnològics perquè ofereixin les seves visions i puguin intercanviar opinions i informació amb els assistents.


Us podeu inscriure a les jornades o bé seguir-les per streaming a través del web de l'SDE.

Organitza:

Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l'ICEC

Horari: De 09:45 a 17:30h

Lloc: CaixaForum Centre Social i Cultural de l'Obra Social - Aula 1 i 2
Av. Marquès de Comillas, 6-8
Barcelona 08038

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte