Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

17

VIII Jornada de Patrimoni Cultural a La Pedrera

JORNADA 17 Desembre 2012

El proper 17 de desembre La Pedrera celebra la vuitena Jornada de Patrimoni Cultural. Aquesta edició estarà dedicada als usos del Patrimoni vinculats al desenvolupament, la seva gestió, la seva relació amb la ciutadania i el turisme sostenible.


La jornada coincideix amb la celebració del 40è aniversari de la Convenció del Patrimoni Mundial de la UNESCO i forma part dels actes commemoratius del Centenari de la construcció de La Pedrera.


Al llarg del dia tindran lloc diversos debats i conferències, on hi participaran Xavier Cubeles (Laboratori de Cultura i Turisme de Barcelona Media), Núria Galí (UdG), Jordi Tresserras (UB), Lluís Bonet (UB), Magda Gassó (Museu d’Història de Catalunya), Vinyet Panyella (Directora del Consorci del Patrimoni de Sitges), Quim Torra (director de El Born Centre Cultural) i Carles Duarte (president del CoNCA).


Inscripció gratuïta a: activitats@catalunyacaixa.com


 

Organitza:

Fundació Catalunya Caixa

Arxiu adjunt:

Horari: 9-19h

Lloc: Sala Gaudí de La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92
Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte