Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

13

La cultura com a factor de regeneració urbana

JORNADA 13 Desembre 2012

Conferència en el marc de la jornada "Regeneració Urbana. Un abans i un després", organitzada per l'Ajuntament de Cambrils

El proper dijous 13 de desembre, tindrà lloc a Cambrils la jornada "Regeneració Urbana. Un abans i un després", on es farà balanç del procés de millora del Barri Antic de Cambrils. El programa de la jornada gira entorna a l'urbanisme, els recursos d'intervenció en l'espai urbà i el patrimoni col·lectiu.


En aquest context tindrà lloc la conferència de Jordi Pardo, titulada “La cultura com a factor de regeneració urbana i la creació d’oportunitats”. Pardo és Membre de l’equip internacional d’experts en polítiques culturals de la UNESCO, coordinador científic del Laboratori de Cultura i Turisme de Barcelona Media i membre del comitè d’experts de la Comissió Europea per les Capitals Culturals d’Europa.


La jornada es desenvoluparà al llarg de tot el dia i la conferència sobre cultura i regeneració urbana tindrà lloc a les 16h. L'accés és lliure amb inscripció prèvia.


 

Organitza:

Ajuntament de Cambrils

Arxiu adjunt:

Horari: 16h

Lloc: Sala d'actes Centre Cultural
C/ Sant Plàcid 18-20
Cambrils

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte