Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

30

Indústries creatives: aprenent de Medellín i Barcelona

SEMINARI 30 Novembre 2012

El proper 30 de novembre tindrà lloc el Seminari "Indústries creatives: aprenent de Medellín i Barcelona", organitzat per la Fundació Kreanta i el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona (CUIMPB - Centre Ernest Lluch).


El Seminari s'organitza en diverses conferències i col·loquis sobre polítiques públiques i emprenedoria cultural, sobre els espais d'experimentació artística i sobre les relacions i semblances entre Medellín i Barcelona. A més, tindrà sessions específiques sobre urbanisme, biblioteques i escoles de música.


El Seminari compta amb la participació de ponents com Juanjo Arranz, director de Programes i Cooperació, Biblioteques de Barcelona; Tere Badia, directora de Hangar; Jorge Bejarano, director del Departament d'Educació i Cultura, Museo de Arte Moderno de Medellín (MAMM);  Josep Bohigas, arquitecte de l'estudi BOPBAA; David Bravo, arquitecte i secretari del Jurat del Premi Europeu d'Espai Públic Urbà; Dolors Casanovas, cap del Servei d'Ensenyaments Musicals de l'Institut Municipal d'Educació, Ajuntament de Barcelona; Félix Manito, director de la Fundación Kreanta; i Josep Ramoneda, filòsof i periodista, entre d'altres.


Entrada lliure amb inscripció prèvia: omplir el formulari amb el codi 1256.

Organitza:

Fundació Kreanta i Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Barcelona

Arxiu adjunt:

Horari: 9h a 14:30h

Lloc: Aula 2
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Montalegre, 5
Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte