Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

27

Encuentros Gestionar Cultura 2012

TROBADA PROFESSIONAL 27 Novembre 2012

Tiempos difíciles para la financiación de la cultura

L'Asociación de Profesionales de la Gestión Cultural de Navarra (APGCNA) ha organitzat els primers Encuentros Profesionales Gestionar Cultura per al proper 27 de novembre de 2012. Aquesta primera trobada porta el títol de Tiempos difíciles para la financiación de la cultura i centra la seva atenció en dos àmbits: la crisi econòmica i les seves conseqüències en el rol de l'Estat i les noves formes de finançament de la cultura.


La trobada, que se celebrarà a la Casa de Cultura de Villava, comptarà amb especialistes com Roberto Gómez de la Iglesia, director de l'empresa de gestió cultural C2+i; Lluis Bonet, director dels cursos de postgrau en Gestió Cultural de la UB; Marco Concepción Raba, director-gerent de l'Asociación Española de Fundraising; Manuel Palencia-Lefler Ors, de la UPF; Esperanza Gimeno, de l'empresa La Tahona Cultural; i Josep Ramoneda, filòsof i periodista.


 

Organitza:

Asociación de Profesionales de la Gestión Cultural de Navarra (APGCNA)

Arxiu adjunt:

Horari: De 8:30h a 19:30h

Lloc: Casa de Cultura de Villava
Calle Mayor, 38
31610 · Villava Atarrabia

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte