Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

22

Jazz Pro: discutir el present i futur del Jazz Català

DEBAT 22 Novembre 2012

L’Associació de Festivals de Jazz de Catalunya (AFEJAZZ) i el 44 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona organitzen  Jazz Pro, un punt espai de debat on professionals de diferents sectors vinculats a la música debatran i discutiran sobre diversos aspectes del present i el futur del Jazz català.


Jazz Pro és una jornada que té com objectiu posar sobre la taula  les fortaleses i debilitats del jazz fet a al nostre país per tal de buscar solucions i noves formes de treball. Programadors, empresaris, periodistes i músics formaran part de dues taules rodones per debatre sobre aspectes bàsics del present i el futur, no només de l’àmbit del jazz sinó de la indústria cultural actual.


La primera part de la sessió com a tema el Patrocini dels festivals de Jazz i s’analitzaran diversos punts de vista, des del de l’empresa que aposta per patrocinar fins a quin és el posicionament i la difusió dels mitjans de comunicació. Posteriorment tindrà lloc la taula rodona Enderrocant murs entre artista i programadors amb músics i representants de festivals com a protagonistes.


Podeu consultar amb més detall el contingut i els participants.

Organitza:

Associació de Festivals de Jazz de Catalunya

Horari: 16:00h a 19:00h

Lloc: L'Auditori / Sala 5

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte