Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

15

Seminari entorn el mecenatge, les donacions i les repercussions del projecte de nova llei

SEMINARI 15 Novembre 2012 al 29 Novembre 2012

Col·leccions públiques gràcies a l'esforç privat és el títol del seminari sobre el mecenatge, les donacions i les repercussions del projecte de nova llei, organitzat per la Fundació Francisco Godia i el Museu Picasso. 


Al llarg de les tres sessions d'aquest seminari, que tindran lloc el 15, 22 i 29 de novembre, s'exploraran els diversos àmbits en què l'empenta privada genera patrimoni públic: col·leccionisme, mecenatge, donació d'obra i altre smarcs legals que faciliten la transferència de béns culturals a la societat.


La reflexió que planteja el seminari s'emmarca en el context d'elaboració d'una nova Llei del mecenatge i sorgeix de la necessitat d'implicació de col·leccionistes privats i d'institucions públiques en aquest procés.

Les tres sessions previstes porten per títol Col·leccionisme privat actual i mecenatge, La col·lecció privada com a construcció de patrimoni públic i Llei de mecenatge i altres mesures que fomenten la creació de patrimoni públic.


Activitat gratuïta. Places limitades

Organitza:

Fundació Francisco Godia i Museu Picasso

Horari: 15, 22 i 29 de novembre de 2012, a les 19 h

Lloc: Sala d'actes del Museu Picasso
Carrer Montcada 15-23, 08001 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte