Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

29

Píndola de coneixement: Com puc optimitzar les meves accions a Internet. Casos reals amb les principals eines de promoció a la xarxa.

FORMACIÓ     [APGCC] 29 Novembre 2012

A càrrec de Víctor de Francisco


Els agents del sector cultural aposten clarament per la difusió i la promoció a Internet. Però quines són les eines que ens permeten optimitzar les nostres accions a la xarxa?


En aquesta Píndola de coneixement plantejarem com hauria de ser l’estructura d’una pàgina web a nivell conceptual, estratègic i de continguts; aprendrem el funcionament de la promoció i posicionament als cercadors; valorarem com podem treure el màxim partit de les xarxes socials i de les eines 2.0 dels webs i coneixerem els mecanismes de seguiment i control de les accions a Internet per tal de fixar-nos objectius realistes.


En aquest curs s’exposarà el contingut a través d’exemples i casos pràctics, i es fomentarà la interacció amb els assistents.


PROGRAMA


1.    Introducció i terminologia més freqüent al Màrqueting Digital.


2.    Punts clau d’estratègia, tecnologia i comunicació del suport web


2.1  L’enfocament cap a l’usuari versus producte


2.2  Selecció de la tecnologia en funció dels objectius


2.3  Definició de l’arquitectura dels continguts, comunicació i funcionalitat.


3.    Difusió i promoció de projectes i activitats culturals via Internet.                                       


3.1  Els cercadors


-El posicionament natural als cercadors (SEO)


-Les campanyes de publicitat CPC a Google (SEM).


3.2  Les xarxes socials i altres eines de la Web 2.0


-Les xarxes socials més utilitzades al sector cultural; com podem optimitzar-ne els seus usos a partir del que ja tenim fet?


-Tendències: cap a on van les xarxes socials?


-Algunes pràctiques bones, i no tan bones, d'accions a les xarxes socials. 


4.    Analítica web:                                                                                 


4.1  Funcionament i configuració de Google Analytics.


4.2Com configurar les eines per arribar a calcular el Retorn de la Inversió (ROI).


VÍCTOR DE FRANCISCO és llicenciat en Empresarials i especialitzat en Management Internacional. Màster en Finances i Màster en Internet Management pel ICT. És professor de cursos en màrqueting digital i comerç internacional en més de 30 organismes. Actualment dirigeix el Màster en Màrqueting Digital Internacional a ESCI-UPF i està al capdavant de l’empresa REEXPORTA. Think About Export, consultora d’accions de màrqueting digital internacional. Va ser el primer professional autoritzat per Google per impartir els seminaris oficials d’AdWords a tota Espanya (2007).
Dirigit a: professionals de la gestió cultural de tots els àmbits (arts escèniques, música, patrimoni, biblioteques, etc.) tant del sector públic com privat, responsables de la gestió i comunicació d’equipaments culturals , d’empreses, organitzacions o projectes culturals.


L’aula d’informàtica on tindrà lloc al curs compta amb ordinadors per a poder dur a terme els exercicis. No és necessari portar portàtil.


Inscripcions: cal omplir el formulari en línia. El termini d'inscripció finalitza el dimecres 28 de novembre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.


Les places estan exhaurides. Si esteu interessats en el curs i voleu que us anotem a la llista d'espera escriviu un correu electrònic a: apgcc@gestorcultural.org

Horari: de 16 a 20h

Lloc: Aula 1, edifici 14, recinte de l'Escola Industrial.
L'edifici està situat just al davant de l'edifici del Rellotge. C/ Urgell, 187.

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 45 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte