Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

31

Tertúlia i Gestió cultural

ACTIVITAT     [APGCC] 31 Octubre 2012

A l'octubre, la trobada mensual de debat i d'intercanvi de coneixements serà conduïda per Albert Lladó

L'APGCC organitza trobades mensuals programades l'últim dimecres de mes obertes a la participació de professionals de la gestió cultural, d'agents culturals i de persones interessades en l'àmbit de la cultura i les arts. Les sessions de "Tertúlia i Gestió cultural" són una ocasió per gaudir d'un espai de debat i d'intercanvi de coneixements, de novetats del sector i de tot allò que el conductor de la tertúlia i els assistents vulguin compartir.


Aquest mes d'octubre comptarem amb la participació d'Albert Lladó, cap de la secció de Cultura de LaVanguardia.com i editor de Revista de Letras i del bloc La Fábrica. Lladó també és el fundador de Diari Maresme i de Sísifo i també ha escrit per al suplement Cultura/s i les revistes Benzina o El Ciervo. Ell podrà compartir amb nosaltres la seva visió del periodisme cultural i de l'espai que ocupa la cultura als mitjans.


Albert Lladó és llicenciat en Filosofia (UB), postgrau en Periodisme de Proximitat (UAB) i màster en Estudis Comparats de Literatura, Art i Pensament (UPF). Pel que fa a la creació literària, és autor dels llibres de relats Podemos estar contendos i Cronopios propios, de l'assaig Encuentros fortuitos i la novel·la La puerta.


No cal inscripció prèvia. Entrada lliure.


Només és necessari portar idees i ganes de compartir-les. Podeu seguir les tertúlies a #tertuliaapgcc


La propera tertúlia serà el 28 de novembre a les 19h.

Organitza:

APGCC

Horari: 19h

Lloc: Bar Miscelanea, C/ Guàrdia, 10 (Raval)

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte