Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

23

Habilitats de comunicació: com presentar amb èxit

TALLER 23 Octubre 2012

El Servei de Desenvolupament Empresarial de l'ICEC organitza un taller per aprendre a desenvolupar i fer presentacions en públic

El Servei de Desenvolupament Empresarial de l'Institut Català de les Empreses Culturals organitza un taller per aprendre a fer presentacions públiques que convencin i arribin a la gent. La sessió està adreçada als professionals de les empreses culturals que han de "vendre" productes en qualsevol àmbit.


El taller anirà a càrrec de Ferran Ramon-Cortés, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, professor de comunicació i consultor de la companyia de comunicació Paradigma FCM.


El programa del taller inclou continguts com la funció dels recursos narratius, l'utilització del llenguatge, els recursos escènics o les claus de la persuasió. Serà un taller pràctic amb exercicis individuals de presentació per part de tots els participants que seran valorats en la mateixa sessió.

Organitza:

Servei de Desenvolupament Empresarial de l'Institut Català de les Empreses Culturals

Horari: 9 a 14h

Lloc: Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet
C. Buenos Aires, 56-58
Barcelona 08036

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte