Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

17

Inauguració Interacció - El valor públic de la cultura i les eines per a gestionar-la

JORNADES 17 Octubre 2012

Interacció s'ha consolidat com el punt de trobada biennal entre els responsables i professionals de la cultura, essent un referent de debat i aportació d'idees en aquest àmbit. Com a espai de trobada, Interacció ha sabut agrupar polítics, gestors, creadors, pensadors i investigadors tant del sector públic com del privat i associatiu.


L'edició d'enguany girarà al voltant de la reflexió sobre el valor públic de la cultura i les eines per a gestionar-la. Des del CERC s'està treballant en una nova edició, que incorporarà una versió virtual permanent per dotar de contingut els espais de treball i facilitar la connexió. Més enllà del que les edicions anteriors d'Interacció han suposat per a l'enriquiment del debat en els diversos temes abordats, aquesta edició es configura com l'entrada a una nova forma de relacionar-se dels diferents agents culturals del territori. La voluntat del CERC és que la nova Interacció evolucioni en un procés constant de relació i diàleg sobre les polítiques culturals locals.


Es prepara una remodelació a fons dels antics formats d'Interacció, amb el reforç dels continguts en relació als nous plantejaments dels congressos i jornades culturals de referència d'arreu, amb una presència inequívoca i decidida de les tecnologies i, en tercer lloc, amb una aposta clara pels espais de trobada.


El proper dimecres dia 17 d'octubre a les 18h al Centre d'Estudis i Recursos Culturals es farà la presentació de la nova edició d'Interacció. En aquest acte es mostraran els principals eixos de l'edició la qual es desenvoluparà entre el 2012 i el 2013.


Per a més informació sobre els eixos temàtics i els continguts d'Interacció consulteu el web: www.diba.cat/cerc/interaccio

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte