Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

10

CiutatBeta-Descomptes per als socis de l'APGCC

FORMACIÓ 10 Octubre 2012

Una nova experiència formativa i d'aprenentatge

CiutatBeta és un projecte liderat pel Col.legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) que compta amb la col.laboració del CCCB i el suport tècnic de Trànsit Projectes, que pretén esdevenir una plataforma de treball i anàlisi qualitativa i creativa de l'ADN de la ciutat des del punt de vista de les persones. L'objectiu del projecte és explorar la importància del paper dels ciutadans com a "productors" de la ciutat, posant èmfasi en la participació i l'acció ciutadana.


Ciutat Beta inclou el treball en vuit àmbits dels quals se n'ha triat tres per començar: Teixit urbà, Cultura col.lectiva i Joc. D'aquests tres temes se'n desprenen tres espais de treball (workshops),  que són tres espais de trobada i d'investigació que volen afavorir la interrelació de persones i idees.


Calendari de Workshops:  • Teixit Urbà: 10 d'octubre de 10 a 14h. Els primers socis que enviïn un correu a: apgcc@gestorcultural.org tindràn la inscripció gratuïta al workshop del 10 d'octubre.

  • Participació. Joc. Play City- 13 de novembre de 10 a 14h

  • Cultura Col.lectiva- 18 de desembre de 10 a 14h.


Per a més informació sobre el programa consulteu: www.ciutatbeta.org


Promoció especial per als socis de l'APGCC: incripcions gratuïtes al workshop del 10 d'octubre als dos primers socis que enviïn un correu-e a: apgcc@gestorcultural.org  i preus especials a tots els workshops per als socis de l'APGCC.


 

Lloc: CCCB

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte