Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

26

Tornen les Tertúlies i Gestió Cultural

ACTIVITAT     [APGCC] 26 Setembre 2012

Aquest setembre tornen les Tertúlies & Gestió Cultural, unes trobades mensuals programades cada últim dimecres de mes obertes a la participació de professionals de la gestió cultural, d'agents culturals i de persones interessades en l'àmbit de la cultura i les arts que vulguin gaudir d'un espai de debat i d'intercanvi de coneixements sobre la professió, d'informacions sobre les darreres novetats del sector i molt més.


Aquestes trobades es van inaugurar a principis de 2012. Fins avui s'han programat cinc tertúlies en les quals han participat una cinquantena de persones i s'ha conversat sobre les dificultats del sector en el context actual, de la Llei de Mecenatge, de les retallades pressupostàries, del perfil del gestor cultural... i s'han presentat projectes com Acció Cultura, Cultura Apport, Cinema en Curs i Creadors en residència.


Les pròximes tertúlies programades són:  • Dimecres, 26 de setembre a les 19h. amb la participació de Pep Guasch, del Col.legi d'Educadores i d'Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i Òscar Martínez, de Trànsit Projectes que vindran a explicar-nos el projecte CiutatBeta. Un projecte  que té com a objectiu l'exploració de noves idees i processos, l'experimentació i la realització de solucions creatives per a persones que passen gran part del seu temps en un entorn urbà des de l'òptica de l'educació, la cultura i la comunicació 2.0.

  • Dimecres, 31 d'octubre a les 19h.

  • Dimecres, 28 de novembre a les 19h.


No cal inscripció prèvia. Entrada lliure.


Només és necessari portar idees i ganes de compartir-les.


Podeu seguir les tertúlies a #tertuliaapgcc.

Horari: 19h.

Lloc: Bar de Miscelanea, C/ Guàrdia, 10 (Raval)

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte