Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

04

Dinar-tertúlia amb David Camps

ACTIVITAT     [APGCC] 04 Octubre 2012

A l'entorn de la Llei de participació social i mecenatge

En aquest dinar-tertúlia, David Camps, director de comunicació i mecenatge de la Fundació MACBA, ens situarà en el context del debat actual sobre la Llei de participació social i mecenatge, una proposta de reforma de l'actual Llei de mecenatge que ha quedat posposada fins que les circumstàncies econòmiques siguin més favorables. David Camps, ens convidarà a reflexionar sobre les diverses expectatives que tenia el sector a l'entorn d'aquesta qüestió i sobre com podem treballar el mecenatge i el patrocini a partir de la llei vigent. Quins són els temes claus? Aquestes i altres qüestions es tractaran durant el dinar-tertúlia que us proposem.


DAVID CAMPS, és postgraduat en Direcció d'ONL per la UPF, i en Direcció de Màrqueting i Programa for Manegement Devolopment per ESADE. Compta amb més de 20 anys d'experiència professional com a directiu d'àrees funcionals de màrqueting, comunicació, RRPP i captació de fons en organitzacions de diferents sectors com les arts visuals (Fundació MACBA), les arts escèniques (Fundació Gran Teatre del Liceu), la cooperació per al desenvolupament (Fundació Intermón Oxfam), l'educació/universitat (Fundació Pere Tarrés/ Escoles Universitàries Educació/ Treball social) i el social (Casa dels Infants del Raval). És cofundador i membre de la Junta Directiva de l'Asociación Española de Fundraising (AEFr).


.........................................................................................................................................................................


PREU: 22 € PER ALS SOCIS,  27 € PER ALS NO SOCIS I 25 € PER ESTUDIANTS DE GESTIÓ CULTURAL


RESERVES: per assistir-hi és necessari inscriure-s'hi mitjançant el formulari en línia i fer el pagament del dinar anticipadament. Les places són limitades.El termini per fer la reserva finalitza el dimecres 3 d'octubre.

Horari: 14.15h

Lloc: Restaurant CentOnze, la rambla, 111

Preu socis: 22 €

Preu no socis: 27 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 25 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte