Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

30

Control pressupostari i reducció de despeses per a organitzacions culturals.Com podem millorar?(Nivell avançat)

FORMACIÓ     [APGCC] 30 Octubre 2012

A càrrec d'Oriol Amat i Pilar Lloret

En un entorn de restriccions pressupostàries moltes organitzacions culturals es troben amb la necessitat de reduir i gestionar amb la màxima eficiència les seves despeses.


En aquesta sessió es proposa que els participants coneguin les possibilitats per millorar l'eficiència que ofereixen els diversos sistemes de càlcul, de gestió, de control de despeses i de control pressupostari, i que mitjançant l'estudi i l'anàlisi dels estats comptables puguin identificar mesures concretes per a la reducció de despeses en la seva organització.


S'utilitzaran mètodes actius que potenciïn el perfeccionament dels participants i la interacció entre ells.


PROGRAMA


1. Tècniques de reducció de despeses


1.1. Basades en el disseny organitzatiu (centres de responsabilitat, etc.)


1.2. Basades en la pressupostació (pressupost base zero, pressupost flexible, etc.)


1.3. Basades en la gestió de costos (cost objectiu, AMB gestió basada en les activitats, activitats que no generen valor, costos de qualitat i de no qualitat,etc.)


1.4.  Altres mesures concretes per a la reducció de costos d'estructura (comercialització, administració i generals),financers i variables.


2. Formulació de diagnòstics i plans d'actuació per a la reducció de despeses


ORIOL AMAT, és catedràtic d'economia financera i comptabilitat de la UPF. Ha estat professor visitant en diverses universitats i escoles de negocis europees, americanes i asiàtiques. Ha publicat diversos llibres sobre comptabilitat, finances i administració d'empreses.


PILAR LLORET,  és llicenciada en administració i direcció d'empreses. Des de 1998 ha participat en programes de formació externa i interna de comptabilitat i finances de Nova Galicia Banco i en la Barcelona School of Manegement de la UPF. És autora de diverses publicacions.


.......................................................................................................................................................................


Dirigit a: directius, gerents, responsables de projectes o departaments d'organitzacions culturals que procedeixin tant del sector públic com del privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural.  El curs va dirigit a persones amb coneixements sobre comptabilitat i finances.


Inscripcions: cal omplir el formulari en línia. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 29 d'octubre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hiha un mínim de 20 persones inscrites.

Horari: 16 a 20h

Lloc: Pati Manning, C/Montalegre,7

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 45 €

Descomptes: estudiants de gestió cultural 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte