Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

24

Píndola de Coneixement:comptabilitat i finances per a professionals de la gestió cultural-Places exhaurides

FORMACIÓ     [APGCC] 24 Octubre 2012

A càrrec de Pilar Lloret

La majoria de decisions relacionades amb la gestió d'organitzacions i projectes culturals requereixen la utilització de dades comptables i financeres. Per aquest motiu, s'espera dels professionals de la gestió cultural un coneixement suficient d'aquestes matèries. No obstant això, en alguns casos aquestes no són les àrees d'especialització dels gestors culturals.


En aquesta sessió, es proposta que els participants, partint d'una introducció als coneixements més bàsics d'aquestes matèries i utilitzant mètodes actius que potenciïn el seu perfeccionament i la interacció entre ells, adquireixin coneixements genèrics sobre l'elaboració de pressupostos, la interpretació dels estats comptables, la formulació de diagnòstics i plans d'actuació sobre la base de l'anàlisi dels comptes, i la confecció i el control de pressupostos.


PROGRAMA:  • Pautes generals per a l'elaboració dels pressupostos

  • Contingut dels estats comptables:balanç de situació i comptes de pèrdues i guanys

  • Interpretació bàsica dels estats comptables d'empreses i projectes culturals

  • Formulació de diagnòstics i plans d'actuació sobre la base de l'anàlisi dels comptes  


PILAR LLORET  és llicenciada en administració i direcció d'empreses. Des de 1998 ha participat en programes de formació externa i interna de comptabilitat i finances de Nova Galicia Banco i en la Barcelona School of Manegement de la UPF.  És autora de diverses publicacions.


..........................................................................................................................................................................


Dirigit a: gestors culturals que procedeixen tant del sector públic com del privat i de qualsevol especialitat de la gestió cultural i a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements bàsics sobre comptabilitat i finances. El curs va dirigit a persones amb pocs coneixements sobres aquestes matèries.


Inscripcions: cal omplir el formulari en línia. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 22 d'octubre. L'APGCC es reserva el dret d'anul.lar el curs si no hi ha un mínim de 20 persones inscrites.

Horari: 16 a 20h

Lloc: Pati Manning C/Montalegre,7

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 45 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte