Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

05

QUAM 2012 - Descomptes per als socis

FÒRUM 05 Octubre 2012 al 06 Octubre 2012

Seminari i fòrum de debat sobre pràctiques artístiques, processos educatius i espai social.

El QUAM d'enguany se celebrarà els dies 5 i 6 d'octubre a l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies, amb l'objectiu d'impulsar l'anàlisi i el debat a partir de projectes que es duen a terme en l'àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies i les pràctiques educatives. 


El fòrum s'adreça a artistes, crítics d'art, educadors, pedagogs, investigadors socials, gestors o creadors interessats en la relació entre polítiques culturals, educatives i socials, i a estudiants d'aquestes o altres disciplines.


El QUAM s'organitzarà al voltant de les ponències d'experts i de personalitats vinculades al sector cultural i educatiu. Els interessats poden participar-hi inscrivint-se al fòrum o presentant-hi un projecte.


La data límit de presentació de projectes és el 16 de setembre, i la d'inscripció al fòrum, el 30 de setembre.


Els socis de l'APGCC gaudeixen d'un preu especial per la participació al QUAM: 20€ amb certificat expedit per la Universitat de Vic inclòs.

Organitza:

ACVic Centre d'Arts Contemporànies en col·laboració amb UVic Universitat de Vic i l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic

Lloc: Vic

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte