Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

27

Píndola de Coneixement-Fundraising per a organitzacions culturals

FORMACIÓ     [APGCC] 27 Setembre 2012 al 28 Setembre 2012 2

A càrrec d'Ignasi Vendrell

Aquest curs té com a objectius oferir coneixements bàsics sobre fundraising aplicats al sector cultural, reforçar les tasques i habilitats dels professionals de la gestió cultural a través del coneixement d'eines d'autogestió i estratègies  per afavorir l'autonomia professional en aquest àmbit i, conscienciar de l'efecte que produeix als receptors la venda d'un producte o servei cultural.                                                       


El programa, dividit en dues sessions, tindrà una primera part teòrica, on s'exposaran models, estratègies o  aspectes legals del fundraising però també eines aplicades com són la captació de fons en línia i un primer apropament a la redacció de les propostes. En la segona sessió, que serà de caràcter pràctic, els participants posaran en pràctica els coneixements adquirits presentant una proposta elaborada prèviament que serà analitzada i avaluada pel professor i assistents al curs.


PROGRAMA:


DIJOUS 27 DE SETEMBRE: 16 a 20h  • Aspectes generals del fundraising: història anglosaxona, models, univers dels donants, estratègies i tàctiques, aspectes legals i fiscals (Esborrany del projecte de Llei de Mecenatge).

  • Captació de fons en línia: social media fundraising, crowdfunding, mobile fundraising.

  • Propostes i escriptura persuasiva: estructura de la proposta, estil i escriptura, suports, canals, el valor de les contraprestacions.  Pautes per elaborar la proposta de fundraising que s'exposarà públicament en la segona sessió.


DIVENDRES 28 DE SETEMBRE: 16 a 20h  • Sessió de caràcter pràctic on els assistents posaran en pràctica els coneixements adquirits a través de la presentació de la seva proposta de fundraising a la resta d'assistents. Les presentacions seran analitzades i valorades pel professor i els assistents al curs.


IGNASI VENDRELL, és president de Best Relations i fundador i codirector d'OFF Limits, empresa dedicada a la gestió i desenvolupament de projectes culturals. Compta amb més de 25 anys d'experiència en l'àmbit de les relacions públiques, la comunicació i el màrqueting i ha treballat per empreses i organitzacions del sector de la cultura, la tecnologia, la banca i el tercer sector, entre altres. Publica articles en diverses revistes sobre comunicació i relacions públiques d'àmbit internacional regularment.


........................................................................................................................................................................


Dirigit a: professionals de la gestió cultural que procedeixin tant del sector públic com privat i de qualsevol àmbit o especialitat de la gestió cultural i a altres professionals del sector cultural interessats en adquirir coneixements genèrics sobre la captació de fons.


Inscripcions: Les places estan exhauridesSi esteu interessats en el curs i voleu que us anotem a la llista d'espera escriviu un correu electrònic a: apgcc@gestorcultural.org

Horari: 16 a 20h

Lloc: Centre d'Estudis i Recursos Culturals

Preu socis: 35 €

Preu no socis: 65 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 45 €

2 Comentaris

2

APGCC

cambrils

2012-10-01 14:12:35

Gràcies Anna pels teus comentaris. Enviarem el document de la sessió a tots els assistents al més aviat possible.

1

Anna

2012-09-28 22:07:42

Felicitats pel taller, ha estat molt interessant!
Com podríem trobar els power points que es van passar al llarg de la primera sessió?
Moltes gràcies,
a.

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte