Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

08

Fira Mediterrània de Manresa - Descomptes per als socis

FIRA 08 Novembre 2012 al 11 Novembre 2012

L'APGCC hi presenta la Guia de Bones Pràctiques i hi organitza un dinar-tertúlia

La 15a edició de la Fira Mediterrània se celebrarà  del 8 i al 11 de novembre, i comptarà, com cada any, amb la seva part professional.


L'any passat la Mediterrània Professional Meeting va comptar amb la participació de més de 1200 professionals, i compta amb activitats exclusives com conferències, presentacions de projectes, etc.


La trobada professional inclou aquest any el seminari "Les estratègies de comunicació en els projectes culturals", que compta amb la participació d'experts en comunicació i amb responsables de comunicació de projectes culturals. Podeu consultar el programa aquí. Per tal d'accedir al seminari, cal estar acreditat com a professional de la Fira i escriure un mail a jornades@firamediterrania.cat especificant el vostre interès en participar-hi.


En el marc de la Fira, l'APGCC presentarà la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural, que tindrà lloc el divendres 9 de novembre a les 17h al Museu de la Tècnica de Manresa. A més, l'APGCC organitzarà un dinar-tertúlia amb la participació de David Ibáñez i Marc Lloret, sota el títol "Dues mirades sobre el present i el futur de la Fira Mediterrània i el Mercat de Música Viva de Vic", el dijous 8 de novembre a les 14:30, al Teatre Kursaal de Manresa. 


Els socis de l'APGCC gaudeixen d'un 20% de descompte en les inscripcions. Per aconseguir-lo, indiqueu que sou socis de l'APGCC al formulari d'inscripció. Serà imprescindible portar el carnet de l'APGCC durant la fira.

Organitza:

Fira Mediterrània de Manresa

Arxiu adjunt:Programa seminari

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte