Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

09

Patrimoni cultural immaterial i desenvolupament sostenible

COL·LOQUI 09 Juliol 2012 al 10 Juliol 2012

El Centre Unesco de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat organitzen aquest col·loqui que té com objectiu generar un debat que permeti progressar en els beneficis recíprocs que poden aportar el patrimoni cultural i immaterial i el desenvolupament sostenible. 


El programa alternarà ponències de representants d'institucions com la mateixa Unesco o el Ministeri de Cultura, que presentarà el Pla Nacional per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, amb experiències d'experts en manifestacions declarades patrimoni immaterial.


La incripció al col·loqui és gratuïta i el termini d'inscripció és 30 de juny. Les places són limitades. Hi haurà un servei de traducció simultània anglès-català.


 

Organitza:

Centre Unesco de Catalunya UNESCOCAT, Departament de Cultura

Arxiu adjunt:

Lloc: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Pl. Salvador Seguí, 1-9 (Edifici Filmoteca de Catalunya ? Sala Laya), 08001 Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte