Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

06

Fira de Tàrrega - Descomptes per als socis

FIRA 06 Setembre 2012 al 09 Setembre 2012

L'APGCC hi presenta la Guia de Bones Pràctiques

Del 6 al 9 de setembre tindrà lloc una nova edició de la FiraTàrrega, que enguany posa l'accent en la promoció, l'estudi i l'estímul de les arts de carrer amb l'objectiu de ser un punt de referència per als creadors escènics de Catalunya. FiraTarrega ha estat  mencionada recentment per la Unió Europea com a model de desenvolupament territorial.


En el marc de la Fira, l'APGCC presentarà la Guia de Bones Pràctiques de la Gestió Cultural. La presentació tindrà lloc el 7 de setembre a les 13h a la Llotja de FiraTàrrega.


Els socis de l'APGCC gaudeixen d'un descompte en l'acreditació com a professionals. Si us acrediteu fins el 19 d’agost el preu és de 32 euros per acreditació d’entitat (entitat i 2 persones) i 7,20 € per inscriure una tercera persona o una quarta (el preu és per persona). Si us acrediteu a partir del 20 d’agost el preu amb descompte és de 48 euros (entitat) i 12 € per persona (3r i 4rt inscrit).


Per a més informació sobre el procés per acreditar-vos com a socis de l'APGCC, si us plau, poseu-vos en contacte amb la secretaria tècnica de l'APGCC a: apgcc@gestorculural.org o 93 402 28 27.

Organitza:

Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega

Lloc: Tàrrega

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte