Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

31

Loop 2012-Entrada gratuïta a la Fira i descomptes per l'Screen Forum Pro per als socis de l'APGCC

FIRA 31 Maig 2012 al 02 Juny 2012

Desena edició de la Fira dedicada al vídeo art.

Arriba la desena edició de la fira de videoart Loop, la fira del videoart, i el festival Screen, que acolliran 46 galeries internacionals i que projectaran obres de 519 artistes en 137 espais. La fira Loop se celebrarà a Barcelona del  31 al 2 de juny i el festival Screen es va iniciar el 17 de maig  i finalitzarà el 2 de juny 17.


Amb el Loop arriba paral·lelament l'Screen Forum Pro, l'espai de trobada dels professionals del sector. Aquesta primera edició porta el títol What about production? que obre un espai de reflexió en comú per examinar les preocupacions i desafiaments en relació a la producció actual de pel·lícules i vídeos. 


 


Els socis de l'APGCC podran aconseguir invitacions per visitar la fira Loop del 31 de maig al 2 de juny accedint a aquest formulari i facilitant el codi que heu de demanar a apgcc@gestorcultural.org.

 

Els socis de l'APGCC també gaudiran de descomptes del 20% en el programa de l’Screen Forum Pro. Per aconseguir aquest descompte heu d’indicar a aquest altre formulari que sou socis de l’APGCC. 

Organitza:

Loop

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte