Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

30

4aTertúlia i gestió cultural

ACTIVITAT     [APGCC] 30 Maig 2012

Trobada al Bar de Miscelania

El proper 30 de maig, a les 19h, arriba la quarta tertúlia sobre gestió cultural que aquest mes ens porta a conèixer un nou espai: Miscelania


A partir d'aquest mes de maig us convoquem doncs, al Bar del Miscelanea, una galeria d'art, espai de concerts i plataforma que treballa per a la creació de l'art emergent ubicada al Raval.  


Recordeu que les tertúlies són trobades obertes a professionals de la gestió cultural, agents culturals i persones interessades en aquests àmbits que vulguin gaudir d’un espai de debat i intercanvi de coneixements sobre la professió, informacions sobre les darreres novetats del sector i molt més.


En aquesta ocasió comptarem amb la presentació del projecte guanyador d'enguany del premi internacional Ramon Roca Boncompte d'Estudis de Gestió Cultural, a càrrec d'Imma Romero. El projecte, titulat “Cultura_apport. Un projecte per fomentar la participació voluntària, compromesa i transformadora de la ciutadania en la cultura”té entre els seus objectius fomentar la participació voluntària, compromesa i transformadora de la ciutadania en la cultura.


No cal inscripció prèvia. Entrada lliure.


Només és necessari portar idees i ganes de compartir-les.


Si vols seguir les tertúlies dels dimecres a distància, podràs fer-ho a #tertuliaapgcc

Organitza:

APGCC

Horari: 19h

Lloc: Bar del Miscelanea, carrer de Guàrdia, 10, Barcelona

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte