Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

16

Formes empresarials per a emprenedors culturals

FORMACIÓ     [APGCC] 16 Maig 2012

A càrrec d'Eva Faustino

La iniciativa de crear una empresa, de posar en funcionament un projecte varia en funció de les circumstàncies particulars dels creadors i impulsors dels projectes. Són molts els factors que cal tenir en compte a l'hora de posar en funcionament un negoci. Un dels inicials que cal considerar és l'elecció de la forma empresarial més adequada.

En aquesta sessió es tractaran les formes jurídiques més utilitzades en el sector cultural: societats civils, societats mercantils, fundacions i associacions, i empresaris autònoms. De cadascuna de les formes empresarials s'exposaran les seves principals característiques, els òrgans i el seu funcionament, les responsabilitats jurídiques, els tràmits per constituir-les i els seus avantatges i inconvenients.

Una sessió que comptarà amb una part pràctica on els assistents podran resoldre els seus dubtes sobres aquestes qüestions i veure com aplicar els coneixements adquirits en els seus àmbits específics.

EVA FAUSTINO, és advocada especialitzada en l'àmbit del sector cultural, en propietat intel.lectual i noves tecnologies. És professora del Màster de Producció Audiovisual organitzat per Editrain, col.laboradora en diverses publicacions sobre propietat intel.lectual i directora de l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya.

Horari: 16 a 20h

Lloc: Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC)

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 45 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte