Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

04

TRANS-Mission #2: El valor de la creació

DEBAT 04 Maig 2012

En un moment de crisi en que cada vegada es parla més de cultura en sentit mercantil, on queda la creació artística i com l'afecta? Quin espai queda per al risc? Quins paràmetres per a avaluar la ‘rendibilitat’ d’un obra? 


Aquestes són algunes de les preguntes que es plantegen a aquesta segona trobada organitzada per la Central del Circ i els seus socis de la Grainerie (Balma, Toulouse), Zelig (Torí), l’Espace Catastrophe i el Festival Mirabilia (Fossano).


Les ponències van a càrrec de reconeguts professionals del món de la gestió cultural. A la tarda artistes circences però també del món del teatre o la dansa compartiran experiències entorn de la creativitat i provaran de contestar les preguntes plantejades des de la vessant del creador.


La trobada tindrà lloc el divendres 4 de maig a de 10:00 a 17:30 a la Central del Circ.


 


 


 

Organitza:

La Central del Circ i els seus socis de la Grainerie (Balma, Toulouse), Zelig (Torí), l'Espace Catastrophe i el Festival Mirabilia (Fossano)

Horari: 10:00 a 17:30

Lloc: La Central del Circ, Moll de la Vela, 2, 08930 Sant Adrià del Besòs (Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte