Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

24

Com puc utilitzar l'univers 2.0. i les xarxes socials per a la recerca de feina?

FORMACIÓ     [APGCC] 24 Abril 2012

A càrrec de Paloma Cordón

Les xarxes socials poden ser una bona eina per a la recerca de feina, encara que és essencial fer-ne un ús correcte i conèixer tots els recursos que ens ofereixen perquè ens siguin realment útils.

Aquest curs proposa un recorregut pels principals aspectes que cal tenir en compte a l'hora de dissenyar el nostre perfil professional i la nostra marca personal a les xarxes, i pretén ampliar els nostres coneixements sobre el funcionament i la gestió de les eines que tenim a l'abast per donar-nos a conèixer i ser proactius en la recerca de feina.

S'utilitzaran mètodes actius que potenciïn el coneixement pràctic de les eines i s'estudiaran també les noves tendències de les xarxes a l'entorn 2.0.

PALOMA CORDÓN,  és consultora en comunicació, especialitzada en comunicació social i investigadora en temes relacionats amb els comportaments i les tendències socials i la seva relació amb els mitjans de comunicació i les noves tecnologies. Treballa per a diferents empreses del tercer sector, entitats culturals i creadors. També és professora col.laboradora en diferents organitzacions, escoles i universitats.

Horari: 16 a 20h

Lloc: Centre d'Estudis i Recursos Culturals

Preu socis: 15 €

Preu no socis: 45 €

Descomptes: estudiants de gesti? cultural 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte