Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

21

Trobada pel desenvolupament público-privat de les arts escèniques

JORNADES 21 Març 2012

L'Asociación de Gestores y Técnicos Culturales de la Comunidad de Madrid (AGETEC), en colaboració amb l'Instituto Complutense de Ciencias Musicales de la Universidad Complutense de Madrid (ICCMU) i el Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona (UB) organitza el proper dimecres 21 de març aquesta jornada de debat com a espai de reflexió per a que responsables del sector i altres agents puguin intercanviar punts de vista i definir línies d'acció compartides. 


Les retallades als pressupostos públics està afectant al sector de les arts escèniques i amb això a les oportunitats dels ciutadans a accedir a la cultura, a la vegada que dificulten la sortida al mercat de projectes i companyies. Les jornades tenen com a objectiu explorar, per donar sortida al problema, les oportunitats que brinda la col·laboració pública-privada.


Les jornades s'organitzen en diferents taules rodones des de les 9:00 fins les 18:00 al Centro Cultural Puerta de Toledo, Madrid.


 


 

Organitza:

AGETEC

Arxiu adjunt:

Horari: Matí/tarda

Lloc: Centro Cultural Puerta de Toledo, Madrid

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte