Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

22

Dinar-tertúlia amb Marco Chávez

ACTIVITAT     [APGCC] 22 Març 2012

Un estudi sobre les bases de la creació del CoNCA

En aquest dinar-tertúlia comptarem amb la presència de Marco Chávez, el primer doctor en Gestió Cultural de Catalunya i de l'Amèrica Llatina, que ens exposarà un resum de la seva tesi Los consejos de las artes y el principio de Arm's lenght en las políticas culturales subnacionales: un estudio comparativo entre Catalunya, Escocia y Jalisco, que ha presentat recentment a la Universitat de Barcelona. Marco Chávez ens farà reflexionar sobre una de les principals conclusions de la seva tesi, que és que un consell de les arts no és necessàriament un organisme construït sobre el principi de Arm's lenght, i ens mostrarà l'aplicació d'aquest principi en la creació dels consells de les arts.


RESERVES: Per assistir-hi és necessari insciure-s'hi mitjançant el formulari en línia i pagar anticipadament el dinar. Les places són limitades. El termini per fer la reserva finalitza el dimecres 21 de març.

Horari: 14.15

Lloc: Restaurant CentOnze, La Rambla, 111

Preu socis: 22 €

Preu no socis: 28 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte