Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

FEB

24

Tàctiques per a la microcultura: Territori i participació

CURS 24 Febrer 2012

Segona sessió del cicle Guerrilla: Tàctiques per a la microcultura

Continua el cicle 'Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura', que organitza la Nau Ivanow i Trànsit Projectes consistent en sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diferents àmbits de la gestió de projectes culturals, i en aquesta ocasió, amb una segona sessió sobre territori i participació. 


En aquesta sessió, intervindran Marta Ardiaca i José Arias, de La Capsa del Prat, José Luís Roncero, d'Ubiqa, Elio Vera, del Centre Cívic de Sant Martí, Noemí Rubio i Laia Serra, de Comusitària, i Tomàs Aragay, del Festival Mapa. El tema s'abordarà des de les seves experiències, tant dels ponents com dels participants, tot donant una gran importància al debat i al diàleg, que continuarà durant el dinar que seguirà a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de no més de 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i intercanvi proper.


Inscripcions a: formacio@nauivanow.com


Preu: 30€ (dinar inclòs). Els assistents a sessions anteriors tenen un 10% de descompte.

Organitza:

Nau Ivanow i Trànsit projectes

Horari: De 10h a 14h + dinar

Lloc: Nau Ivanow, Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte