Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

14

Jornada sobre la inclusió social i l'educació en les arts escèniques

JORNADES 14 Març 2012

L'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Cultura, el British Council, l'Embaixada dels Països Baixos i La Casa Encendida organitzen, el dilluns 14 de març, la 3ª Jornada sobre la inclusió social i l'educació en les arts escèniques, que tindrà lloc a La Casa Encendida de Madrid.

Els objectius d'aquesta jornada són oferir una visió del panorama actual de la inclusió social i l'educació en les arts escèniques a Espanya, al Regne Unit i als Països Baixos. Per altra banda, es vol afavorir l'intercanvi i facilitar les bones pràctiques, l'aplicació de polítiques i de projectes que afavoreixin la inclusió social, la integració de comunitats, l'educació i el desenvolupament de noves audiències.

Aquesta jornada s'adreça especialment  a profesionals de les arts escèniques, tant de l'àmbit públic com del privat, a gestors i tècnics de cultura, a programadors de festivals i auditoris, a departaments educatius d'orquestres, conservatoris, escoles de música, teatres i altres institucions culturals.

Organitza:

INAEM, British Council, La Casa Encendida

Horari: Matí/tarda

Lloc: La Casa Encendida, Madrid

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte